از قديم نوشتن و ارتباط داشتن با مخاطب رو دوست داشتم. اينكه بنويسم چه اتفاقاتی افتاده يا در چه حالي هستم حتي يكجور تخليه ذهن بود و آرامش داشت. با اومدن تلگرام همه اينها به كانال تلگرام منتقل شد ولی بنظرم هنوز وبلاگ جايگاه خودشو داره.

آدرس كانال تلگرام اينه

t.me/evergreenphotostudio

ولي تلاش ميكنم اخبار اينجا رو هم  آپديت نگه دارم.

 

 

I've always enjoyed writing and connecting with my audience. Writing about what has happened or how I’m feeling was even a way to clear my mind and find peace. With the arrival of Telegram, all of that moved to my Telegram channel, but I still believe that blogs have their own place.

The address for the Telegram channel is:  
t.me/evergreenphotostudio  

 

But I’ll try to keep the news updated here as well.

 

 

Archive
January February March April May June (10) July (32) August (30) September (27) October (14) November (4) December
January February March April May (2) June (1) July August September October November (1) December
January February March (1) April May (1) June July August September October November December
January (1) February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October (1) November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May (3) June July August September October November December
January February March April May June July August (2) September October (1) November (4) December
January (1) February March April May June July August September (3) October (2) November (1) December (3)
January (1) February March April May June July (2) August (8) September (5) October November December
January February March April May June July August September October November December

**به وبلاگ استودیو عکاسی هميشه خوش آمدید!**

به دنیایی وارد شوید که در آن خلاقیت و داستان‌گویی به هم پیوند می‌خورند. در استودیو عکاسی اوریگین، ما معتقدیم هر لحظه‌ای که ثبت می‌شود، داستانی در حال انتظار است و وبلاگ ما قلب این روایت است. در اینجا، شما به سفری در دنیای عکاسی می‌پردازید و هنر پشت هر قاب و اشتیاقی که ما را به جلو می‌برد، را کشف خواهید کرد.

از عظمت شگفت‌انگیز آثار معماری تا زیبایی آرام طبیعت و جوهره پویا مناظر، ما به بررسی عناصری می‌پردازیم که کار ما را به واقعیت منحصر به فرد می‌کند. در اینجا، شما به بینش‌های پشت صحنه، پروژه‌های جدید ما و داستان‌هایی که الهام‌بخش هنر ما هستند، دسترسی خواهید داشت.

چه شما یک علاقه‌مند به عکاسی باشید، چه یک روح کنجکاو یا یک حامی قدیمی، این وبلاگ دروازه‌ای به جادوی نمایان شده از طریق لنز ماست. به ما بپیوندید تا شگفتی‌های بی‌نظیر را ثبت کنیم و هنر داستان‌گویی بصری را جشن بگیریم.

به جامعه ما خوش آمدید. به وبلاگ استودیو عکاسی هميشه سبز خوش آمدید.

 

 

**Welcome to Evergreen Photo Studio's Blog!**

Step into a realm where creativity and storytelling converge. At Evergreen Photo Studio, we believe that every moment captured is a story waiting to be told, and our blog is the heart of that narrative. Here, you'll embark on a journey through the world of photography, exploring the artistry behind each frame and the passion that drives us.

From the grandeur of architectural marvels to the serene beauty of nature and the dynamic essence of landscapes, we delve into the elements that make our work truly unique. Discover behind-the-scenes insights, learn about our latest projects, and immerse yourself in the stories that inspire our craft.

Whether you're a photography enthusiast, a curious soul, or a longtime supporter, this blog is your gateway to the magic that unfolds through our lens. Join us as we capture the extraordinary and celebrate the art of visual storytelling.

Welcome to our community. Welcome to the Evergreen Photo Studio Blog.


 

Newborn on a Giant Flower

August 31, 2024  •  Leave a Comment

عكس نوزاد روي گلعكس نوزاد روي گل

#عكاسی_نوزادی

 

ما يك زمانی اين گلهاي بزرگ رو ميديدم و هي ميخواستيم داشته باشيم ولي هي توش ان قلت ميومد... ولي از اونجايی كه چيزی رو واقعا بخواهی و بسپريس به دنيا يهو ميبينی بهت بهترشو با شرايط عاليتر ميده. 

يه شرايطی داريم پيش مياريم در استوديو كه تابحال جايي نبوده در نتيجه لاين خاصی از عكاسی اتفاق ميفته براش... قبلا هم استوری كردم و گفتم برد با اوناييه كه نوبت عكاسی نوزادشونو رزرو كنن. 

تا ١٥ شهريور مهلت دارين وقتهای باقيمونده عكاسی نوزاد رو رزرو كنين با همين شرايطی كه الان هست اما بعد از اون قطعا دكورها دست ساز كه برای پروژه جديد تعريفش كرديم شرايط جداگونه خودشو خواهد داشت. 

رزرو: دايركت، اينستاگرام با  آيدی @evergreen_admin ، يا تماس با شماره ٠٩٣٦١٤٨٤٥٠٤

 


NFT & Blockchain

August 30, 2024  •  Leave a Comment

چگونه دنیای بلاک چین آینده ما را تحت تاثیر قرار میدهد؟

 

ابتدا چند تعریف ساده

NFT (توکن غیرقابل تعویض) یک دارایی دیجیتال منحصر به فرد است که از طریق بلاکچین تأیید شده و مالکیت آن به طور شفاف مشخص است. این دارایی می‌تواند هر نوع محتوای دیجیتالی باشد، از جمله هنرهای دیجیتال، موسیقی و حتی مجسمه‌های دیجیتال.

 - مالکیت دیجیتال: NFT به هنرمندان اجازه می‌دهد که مالکیت دیجیتال آثارشان را به شکل قابل تأیید و غیرقابل تقلب ثبت کنند. این موضوع برای یک هنرمند می‌تواند به معنای حفاظت از حقوق معنوی و فروش آثار در دنیای دیجیتال باشد.

 

برای یک هنر سنتی، می‌توان آثار فیزیکی را به آثار دیجیتال تبدیل کرد. این کار از طریق عکس‌برداری سه‌بعدی یا مدل‌سازی دیجیتال انجام می‌شود. سپس این آثار دیجیتال می‌توانند به NFT تبدیل شوند و به عنوان یک نسخه محدود ( limited edition) یا حتی منحصربه‌فرد به فروش برسند.

  - فروش نسخه‌های دیجیتال: هنرمندان می‌توانند نسخه‌های دیجیتال آثار خود را به عنوان NFT بفروشند، در حالی که همچنان مالکیت اثر فیزیکی را حفظ می‌کنند. این کار یک جریان درآمدی جدید برای هنرمند ایجاد می‌کند بدون اینکه اثر اصلی را از دست بدهد.

 

NFT‌ها به هنرمندان این امکان را می‌دهند که آثار خود را در سطح جهانی به نمایش بگذارند و بفروشند، بدون محدودیت‌های جغرافیایی. این امر می‌تواند بازارهای جدیدی را برای هنرمندان باز کند.

هنرمندان جوانتر که فناوری علاقمند هستند بسیار راحت با آموزش چند ساعته میتوانند فعالیت خود را در این بازار شروع کنند. اما برای آن دسته از افرادی که فرصت یا فراغت یا علاقه چندانی به موضوعات تکنیکال بلاک‌چین نداشته و‌صرفا تمایل به استفاده از خدمات و مزایای آنرا دارند، شرایطی فراهم شده که نسبت به علاقه و انتظار آنها مشاور خبره در اختیار داشته باشند تا بجای آنها به این امور رسیدگی کند. بدیهی است که در هر دو حالت به دلیل وحود بلاک‌چین تمام قرارداد‌ها و مباحث مالی کاملا از پیش تعیین شده و شفاف و قابل دسترس بدون دخالت و اعمال سلیقه شخصی میباشد. 

 

یکی از بزرگترین مزایای NFT این است که هنرمند می‌تواند در هر بار فروش مجدد NFT خود، حق امتیاز دریافت کند. این موضوع می‌تواند به هنرمند اطمینان دهد که در صورت افزایش ارزش اثر، از سود آن بهره‌مند خواهد شد.

 - درآمدهای پایدار: برخلاف فروش یک‌باره آثار فیزیکی، NFT‌ها امکان کسب درآمد مستمر را فراهم می‌کنند، چرا که هر بار که NFT دوباره فروخته می‌شود، هنرمند درصدی از آن را دریافت می‌کند.

 

در ترکیب هنر فیزیکی و دیجیتال، یک هنرمند می‌تواند با ترکیب مجسمه‌های فیزیکی و NFT‌های دیجیتال، تجربه‌های جدیدی برای مخاطبان ایجاد کند. مثلاً می‌توان یک مجسمه فیزیکی را با یک NFT مرتبط کرد که دارای ویژگی‌های دیجیتال اضافی مانند انیمیشن، توضیحات هنری یا حتی نسخه‌های تکمیلی اثر است.

يا در  آثار تعاملی، هنرمندان می‌توانند NFT‌هایی خلق کنند که خریداران بتوانند به طور مستقیم با آنها تعامل کنند، مثل انتخاب رنگ یا تغییر شکل‌های مختلف یک مجسمه در محیط دیجیتال.

حال برای شروع یا میتوانید در دوره‌های آموزشی خصوصی و نیمه خصوصی ما شرکت کرده و صفر تا صد NFT را بصورت کاملا حرفه‌ای بدون آزمون و خطا آموزش دیده و مستقلا وارد بازار شوید. یا زمان خود را صرف فعالیتهای فعلی کرده و تیم ما برنامه کاملا شخصی سازی شده شما رو پیاده سازی کرده و تمام مراحل را با علم به اینکه فضای بلاک چین تمام مراحل و پرداختها را کاملا شفاف و غیرقابل تغییر در اختیار همگان قرار میدهد، این امر را به ما واگذار کرده و صرفا از مزایای بلاک‌چین به نفع برند شخصی یا سازمانی خود استفاده نمایید.

 

چه هنرمند باشید چه نباشید قطعا فضای بلاک چین، آینده را زودتر در اختیار شما قرار میدهد. 

مزیت رقابتی استفاده از خدمات ما، کامیونیتی وسیعی از هنرمندان بنام بین المللی است. شبکه‌ای که سالیان درازی از فعالیت، مطالعه و تحقیق و آزمون ما را در بردارد و اکنون مثل گنجی گرانبها براحتی در دسترس شما قرار خواهد گرفت.

 


Birthday Album

August 30, 2024  •  Leave a Comment

آلبوم تولد در منزل

قشنگی آلبوما به اینه که عکسها با رنگ و لعابشون و سایز و اهمیت و جذابیت و موضوعیت دسته بندی میشن و به دلایلی کنار هم قرار میگیرن. 

 

امروز به خودمون در استودیو افتخاررکردم که حتی ایرادی که میدونستم مشتری من هرگز متوجهش نمیشه رو هم برگردوندم به چاپخونه یا لابراتوار. 

 

از اینکه پیگیر پالت پارچه هستم تا حتی انتخاب قابساز و مدل برش و دستگاه برش و صخامت پاسپارتو. از اینکه فلان لابراتوار کی رنگ رو عوض کرده اون یکی کی تیغه دستگاهشو عوض کرده.

درسته اینا مسایل من نیست و ربطی به عکاسی نداره ولی من مسوول گلم هستم. کسی که میاد #استودیو_همیشه_سبز اهلی اینجا شده و من با دقت باید در مورد سفارشش مطالعه کنم. دستکم تمام تلاش روزانه اینه که چیزی تبدیل به سری کاری نشه

 


Time to turn scars into an opportunity

August 25, 2024  •  Leave a Comment

I went to Ahvaz for a couple of days, and since it’s very close to Hoveyzeh and Shalamcheh, the entire road was turned into a permanent exhibition of war, filled with the wreckage of tanks. The wounds of my childhood have resurfaced. My hatred for the color black goes back to those first five years of my life when, with my small height, I would look up and see all the grown-ups dressed in black, with women in long black chadors and men in navy shirts and brown pants. It was impossible to see such a scene from parents.

Back then, hugs and kisses, if they ever happened, were only during reproduction. I won’t call it making love because, truly, those times weren’t times for making love.

I was in middle school or older when someone told me, "Did you think you were born any other way?" and it shook me up. I think that’s when I realized I needed a therapist. That’s when I understood that I hadn’t been hugged enough and that I hadn’t experienced unconditional love and secure attachment.

Now, I’m left wondering when and how I’ll finally turn this scar from the 1980s, that’s stuck on my forehead, into an opportunity, like a strong person would.

عكاسی خانوادگی با نوزادعكاسی خانوادگی با نوزادیه دو روز رفتم اهواز و بخاطر اینکه خیلی نزدیک هویزه و شلمچه بود و سرتاسر جاده رو کرده بودن نمایشگاه دائمی جنگ و پر بود از لاشه تانک، زخمهای بچگیم زده بالا. اینکه از مشکی متنفرم برمیگرده به همون ۵ سال اول زندگیم که با قد کوچیکم سرمو میاوردم بالا و همه آدم بزرگا مشکی پوش بودن با چادرهای کش دار و مردا پیرهن سورمه‌ای و شلوار قهوه‌ای. دیدن این صحنه از پدر مادرها غیرممکن بود.
اون موقعها بوس و بغل تازه اگه اتفاق میفتاد در حین تولید مثل بود. نمیگم معاشقه چون وافعا زمانه، زمانه معاشقه نبود.
خود من یکی راهنمایی یا بزرگتر بودم که یکی بهم گفت فک کردی خودت چطوری به دنیا اومدی و ریخته بودم بهم. فک کنم از همونجا تراپیست لازم شدم. از همونجا بود که فهمیدم من به اندازه کافی بغل نشدم و عشق بی قید و شرط و وابستگی ایمن رو نچشیدم.

موندم چطوری و کی دیگه میخوام مثل یه آدم قوی، این تهدید سال شصت که تو پیشونی من مونده رو به فرصت تبدیل کنم؟

 

یه دو روز رفتم اهواز و بخاطر اینکه خیلی نزدیک هویزه و شلمچه بود و سرتاسر جاده رو کرده بودن نمایشگاه دائمی جنگ و پر بود از لاشه تانک، زخمهای بچگیم زده بالا. اینکه از مشکی متنفرم برمیگرده به همون ۵ سال اول زندگیم که با قد کوچیکم سرمو میاوردم بالا و همه آدم بزرگا مشکی پوش بودن با چادرهای کش دار و مردا پیرهن سورمه‌ای و شلوار قهوه‌ای. دیدن این صحنه از پدر مادرها غیرممکن بود. 

اون موقعها بوس و بغل تازه اگه اتفاق میفتاد در حین تولید مثل بود. نمیگم معاشقه چون وافعا زمانه، زمانه معاشقه نبود.

خود من یکی راهنمایی یا بزرگتر بودم که یکی بهم گفت فک کردی خودت چطوری به دنیا اومدی و ریخته بودم بهم. فک کنم از همونجا تراپیست لازم شدم. از همونجا بود که فهمیدم من به اندازه کافی بغل نشدم و عشق بی قید و شرط و وابستگی ایمن رو نچشیدم. 

 

موندم چطوری و کی دیگه میخوام مثل یه آدم قوی، این تهدید سال شصت که تو پیشونی من مونده رو به فرصت تبدیل کنم؟

 

 


Endless Road

August 25, 2024  •  Leave a Comment

Endless RoadEndless RoadBlack and white view of Tehran

Black and white view of Tehran

Photography, 2 ed, 40 $FLIX

click here to buy